Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Παραστρατιωτική οργάνωση στο κέντρο της Αθήνας εναντίον αλλοδαπών

Με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο σε πολλά σημεία στην Αθήνα, την αστυνομία να αδυνατεί να περιφρουρήσει την πρωτεύουσα στο σύνολο της και τη Χρυσή Αυγή να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παρούσες καταστάσεις, μία ομάδα πολιτών η οποία ονομάζεται Πατριωτική Πολιτοφυλακή και δηλώνει πως υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών έκανε την εμφάνιση της.

Μέλη της οργάνωσης μίλησαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζοντας πως δεν είναι παραστρατιωτική οργάνωση, αλλά μία ομάδα πολιτών που στόχο έχει να εκπαιδεύσει και να οργανώσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση κρίσης, πάντα σεβόμενοι όμως το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.

«Δεν είμαστε εδώ για να υποκαταστήσουμε την Αστυνομία. Σκοπός μας είναι να μάθει ο κόσμος να λειτουργεί συνολικά ως ομάδα. Δεν είμαστε ακροδεξιοί, εθνικιστές είμαστε και χωρίς τον εθνικισμό δεν υπάρχει Ελλάδα», λέει ο υπαρχηγός της οργάνωσης.

Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής κάνουν συνεχείς εκπαιδεύσεις με όπλα τύπου airsoft και δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν μπροστά στους λαθρομετανάστες που «χτυπούν με καλάσνικοφ για 5 και 10 ευρώ».

Ακόμα υποστηρίζουν πως κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να έχει όπλο στο σπίτι του ώστε να μπορεί να προστατευθεί από πιθανή εισβολή.

Πηγή: | iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Αντίφα Τζ.Σόρος και η άμοιρη Αθήνα



    Κατα καιρούς αναφαίρεται στον τύπο ότι η ΑΝΤΙΦΑ χρηματοδοτείται ως ελεγχόμενη απο τον δισεκατομμ. Τζ.Σόρος.
    Η ύποπτη δράση της στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα, όπως υπονοείται εμμέσως πλήν σαφώς απο τον τύπο ενεργοποιείται για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ιδρυτή της Σόρος ήτοι την αγορά μάλλον με εξευτελιστικές τιμές των ακινήτων της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδος, {kathimerini.gr | Στην ελληνική αγορά ακινήτων ο Tζ. Σόρος
    news.kathimerini.gr/.../2002_25667
    23 Μάιος 2002 } ..........
    αφου όμως πρώτα έντεχνα έχει στοιχηματήσει χρηματιστηριακά στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος.

    Το όργανο του ¨η Αντίφα¨ προσέκρουσε στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, προεκλογικά & μετεκλογικά να υβρίζονται μέσω αφισοκολλήσεων και ενυπογράφως ως φασίστες. Αναρωτιόμαστε ποίος εστί ¨φασιστίζων και ρατσιστίζων,¨ ο απλός Ελλην κάτοικος-πολίτης των Αθηνών που θέλει να κρατήσει το σπιτάκι του ? ...ή ο Σκοπιανός που θέλει να του το πάρει....για ένα κομμάτι ψωμί...και ποιός εστί Αριστερίζων ;;;;;αυτός που προστατεύει τόν Ελληνα ή αυτός που δουλεύει για τον κ..........Σκοπιανό???;;

    Η Αντίφα λοιπόν συστάθηκε ως αντίβαρο εις την ανάπτυξη των εθνικιστικών-πατριωτικών κινημάτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, όπως και στην περίπτωση της Γκλάντιο.

    Μήπως στην περίπτωση της Ελλάδος και της χρηματοοικονομικής κατάρρευσης της συνυπεύθυνοι είναι και οι ζάμπλουτοι Ελληνες οι οποίοι ενω έβλεπαν τους διάφορους Σόρους να ποντάρουν εναντίον της Ελλάδος, αυτοί Οχι μόνον δέν επένδυσαν – πόνταραν υπέρ της πατρίδας τους αλλά ...εσίγησαν. ??

    Ο ρόλος του Τζόρτζ Σόρος στην παγκόσμια νεοταξική τραπεζική σκακιέρα ειναι γνωστός και επιβεβαιώνεται και με τα κάτωθι.

    1) Τζόρτζ Σόρος: τακτικός επισκέπτης - παρευρισκόμενος στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.σελ.436.παρ.5.Ντάνιελ Εστουλίν.¨Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ¨Εκδ.Πασχαλίδης.

    2) Την περίοδο του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας, μέσω του ιδρύματος του για μια ανοικτή κοινωνία και μέσω του δικτύου των εγκατεστημένων ΜΚΟ στα Βαλκάνια-Ανατ.Ευρώπη-πρώην Σοβιετική Ενωση, επένδυε χρήματα για την ανασυγκρότηση του Κοσόβου εκεί όπου οι κυβερνήσεις και τοπικές κοινωνίες ήσαν οικονομικά εξαρτώμενες απο το οργανωμένο έγκλημα. σελ.273. ¨Η Εγκαθίδρυση ενός κράτους Μαφίας.¨Μ.Κοσουντόφσκι, βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

    3) Πρίν το 2000 και σχετικά με την κατάληψη του Κοσόβου απο τις στρατιωτικές δυνάμεις η Διεθνής Ομάδα Κρίσης υποκινούμενη και υποστηριζόμενη απο τον ίδιο τον Τ.Σόρος απέστειλε έγγραφο στον ΟΗΕ προτρέποντας και επεξηγώντας την διαδικασία κατάληψης του ορυχείου της Τρέπκα λόγου του αδιεξόδου της υπόθεσης. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

    4) Επίσης πριν το 2000 στην εξαπάτηση για την οικονομική ανασυγκρότηση της Βραζιλίας προταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και η εταιρεία Κουάντουμ Χετζ Φαντς συμφερόντων Τ.Σόρος παρέα με τις Γκόλντμαν Ζάκς και Μέριλ Λίντς. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
    ¨
    5 ) Οταν την κυριαρχία της κεντρικής τράπεζας της Βραζιλίας την είχαν οι τράπεζες της Γουόλ Στρήτ, ο Φράγκα Νέτο που αντικατέστησε τον Φραντσίσκο Λόπες ήταν πρώην συνεργάτης-σύμβουλος του Τ.Σόρος στην Ν.Υόρκη. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...