Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα της Αθήνας το Νοέμβριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος κήρυξε φθινοπωρινές προσφορές απο 1 έως 10 Νοεμβρίου. Σε όλα τα καταστήματα. 

Δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας, από την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνέχεια των δράσεων και πρωτοβουλιών του που στοχεύουν στην αναβάθμιση της Αθήνας και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

«Καλούμε όλους τους εμπόρους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα φθινοπωρινά είδη τους σε ελκυστικές τιμές, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής - Γεν. Διεύθυνση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών. Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...