Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Καμίνης: Να καρποφορήσουν οι θυσίες του ελληνικού λαού


Στα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Χαρακτήρισε σημαντικότερο την εξασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία των πολιτικών κομμάτων: «Θεωρώ ότι είναι ένα πείραμα που πρέπει να πετύχει, όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για το πέρασμα της Ελλάδας σε μία εποχή συγκλίσεων, που άργησε να έρθει και που ήρθε, μόνο όταν φτάσαμε ένα βήμα πριν τον γκρεμό» τόνισε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου.

Για το 2013 που έρχεται σε λίγες μέρες, σημείωσε πως το ζητούμενο είναι να καρποφορήσουν οι θυσίες του ελληνικού λαού και η κυβέρνηση συνεργασίας να κινηθεί σε άξονες ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Όσον αφορά στον δήμο Αθηναίων τόνισε ότι: «κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα από πριν, ενώ έχουν μειωθεί κατά 60% οι κρατικοί πόροι, και τα έσοδά από τα δημοτικά τέλη και τις διοικητικές παραβάσεις, έχουν μειωθεί περισσότερο από 30%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...