Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νέα λεωφορειακή γραμμή βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των... δικηγόρων


Μια νέα, ειδική, λεωφορειακή γραμμή θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μετακινούμενων από και προς τα δικαστήρια Αθηνών.

Η γραμμή με την ονομασία «070 - Γηροκομείο-Άρειος Πάγος-Δικαστήρια Ευελπίδων», θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό το οποίο επιθυμεί να μεταβεί στα Δικαστήρια Αθηνών: στα Διοικητικά Δικαστήρια επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ, στον Άρειο Πάγο και στο Εφετείο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως καθώς και στο Πρωτοδικείο επί της οδού Ευελπίδων.

Τα λεωφορεία θα έχουν αφετηρία επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου και θα ακολουθούν την εξής διαδρομή: Από Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου, συνέχεια Λεωφόρου Κηφισίας, δεξιά Λεωφόρος Αλεξάνδρας, δεξιά Μουστοξύδη, δεξιά Ευελπίδων, αναστροφή στο παρκάκι έναντι των Δικαστηρίων, δεξιά Ευελπίδων, αριστερά Μουστοξύδη, δεξιά Μπούσγου, αριστερά Βραΐλα, αριστερά Λεωφόρος Αλεξάνδρας, αριστερά Λεωφόρος Κηφισίας, αναστροφή στη διασταύρωση Λεωφόρος Κηφισίας και Κατεχάκη πάνω από τη γέφυρα, αριστερά Λεωφόρος Κηφισίας έως την εσοχή της στάσης Γηροκομείου.

Στάσεις θα πραγματοποιούνται σε όλες τις υπάρχουσες της διαδρομής. Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για χρονικό διάστημα δύο μηνών, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 15.00 με συχνότητα δρομολογίων ανά 30′, ενώ η συνέχιση λειτουργίας της νέας γραμμής, μετά την πάροδο των δύο μηνών, θα εξαρτηθεί από την επιβατική κίνηση την οποία θα παρουσιάσει στο διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...