Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στα ψηλά είναι η θέα!!!


Και ειδικότερα στο ανανεωμένο Αττικό Άλσος. Για όσους δεν γνωρίζουν, στα όρια της Άνω Κυψέλης, του Γαλατσίου, και του Παλαιού Ψυχικού, πάνω στα λεγόμενα Τουρκοβούνια απλώνετε ένα θεαματικό σε έκσταση και θέα πάρκο σε υψόμετρο 300 μέτρων, κατάλληλο για κάθε πιθανή υπαίθρια δραστηριότητα: 

Τρέξιμο, βόλτα, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, 5x5, αθλοπαιδιές για παιδιά, και πολλά που θα ανακαλύψετε μαζί με τις άρτια σχεδιασμένες και συντηρούμενες εγκαταστάσεις του πάρκου. Θέλετε και άλλα?

Το πάρκο φιλοξενεί ακόμα, θερινό σινεμά και καφέ μπαρ με μια από τις καλύτερες θέες στην Αθήνα!!! Δικαιωματικά, λοιπόν, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τις όμορες περιοχές αλλά και ζήλιας για εμάς τους υπόλοιπους!!!

Πρόσβαση: Με αυτοκίνητο: Από Κηφισίας μέσω Μουσών, από Αλεξάνδρας, μέσω Μαυροματαίων και Ευελπίδων. Συχνή σήμανση ως το πάρκο . Με συγκοινωνία: λεωφορεία 622, 623,624 (Γραμμές Γαλατσίου).

Μια και είστε στη γειτονιά: Περάστε και από το επίσης αναμορφωμένο θέατρο των λόφων, όπου με την επιμέλεια του δήμου της Αθήνας παρουσιάζεται ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...