Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία των νέων αιρετών εκπροσώπων των Αθηναίων

Με την ορκωμοσία των νέων αιρετών εκπροσώπων  των Αθηναίων ολοκληρώθηκε  σήμερα το απόγευμα η σχετική τελετή στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά.

Ο νέος δήμαρχος Γιώργος Καμίνης  και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο . Με πολιτικό όρκο-συμπληρωματική δήλωση ορκίστηκαν  χωριστά οι  επικεφαλής και τα μέλη των δημοτικών παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση»  και «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» καθώς και ο νεοεκλεγέντες  δημοτικοί  σύμβουλοι   Γιώργος Αμυράς και Πέτρος Κωνσταντίνου.

Τον θρησκευτικό όρκο επέλεξαν ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης και οι σύμβουλοι της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας» καθώς και ο νεοεκλεγείς σύμβουλος  Νίκος Μιχαλολιάκος. Στη σχετική  τελετή χοροστάτησε   ο μακαριότατος  αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Γιώργος  Ντόλιος, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ,ο γενικός γραμματέας Μετανάστευσης κ. Ανδρέας Τάκης και πολλοί Αθηναίοι.

H "Χρυσή Αυγή" προσπάθησε να αμαυρώσει την τελετή με διαδήλωση έξω από το Δημαρχείο αλλά τελικά παρέμεινε στο περιθώριο όπου ανήκει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...