Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Η Αθήνα θα κάνει Χριστούγεννα με τόνους σκουπιδιών»

Τη διάθεσή του για συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, εκδήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τα σκουπίδια στην πρωτεύουσα, μετά τη δικαστική απόφαση κατά των συμβασιούχων του ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο κ. Καμίνης, ο οποίος, ως γνωστόν, αναλαμβάνει τη δημαρχία της Αθήνας την 1η Ιανουαρίου 2011, δήλωσε ότι η Αθήνα θα κάνει Χριστούγεννα με 200.000 τόνους σκουπιδιών αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση και επισημαίνει ότι «το πρόβλημα ενδεχομένως θα επεκταθεί και στον τομέα της αποκομιδής στην Αθήνα μέσα στον Ιανουάριο, αφού εκείνο το διάστημα αναμένονται δικαστικές αποφάσεις για 700 συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων».

«Τα σκουπίδια είναι από τα θέματα που όλοι μαζί οφείλουμε να πιέσουμε την κυβέρνηση να αφήσει την άκαμπτη στάση της και να δώσει ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα», δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη, σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Ο κ. Κακλαμάνης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί έστω και καθυστερημένα, κόμματα και νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι αντελήφθησαν το πρόβλημα και προσχώρησαν στην άποψή του, όπως είπε χαρακτηριστικά, για το πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Αττική και ειδικά στο Δήμο Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...