Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τροποποίηση των στάσεων εργασίας στο Μετρό την Τετάρτη

Greek: Η παρούσα απεικονίζει το Σταθμό του Μετ...Image via WikipediaΣτάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της λειτουργίας θα πραγματοποιήσουν τελικά τα Σωματεία των ηλεκτροδηγών του Μετρό και του ΗΣΑΠ την Τετάρτη.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, κύριος γνώμονας της απόφασης του Σωματείου Ηλεκτροδηγών του Μετρό για τροποποίηση της μορφής των κινητοποιήσεων (αρχικά είχαν ανακοινωθεί στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας) ήταν η όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

«Όπως έχουμε ξαναπεί, ο αγώνας είναι διαρκής  ποικιλόμορφος, δηλαδή συνδυασμός παράλληλων δράσεων, ώστε να διαφυλαχθεί όχι το κλαδικό («συντεχνιακό» για κάποιους) αλλά το κοινωνικό  συλλογικό συμφέρον, και φυσικά το κυριότερο, η προάσπιση της κοινωνικής συνοχής, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να μην είναι σημαντικό για τους Κυβερνώντες, αντιθέτως όμως, έχει τεράστια σημασία για όλους εμάς», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...