Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Sailing Center stop of the Athens Tram system ...Image via WikipediaΔεν έχουν τελειωμό οι νέες κινητοποιήσεις που αποφάσισαν σήμερα για τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το πρόγραμμα των στάσεων εργασίας αύριο, Τρίτη

Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3.30 το απόγευμα.
Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο και τα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.
Τέλος, χειρόφρενο θα τραβήξει αύριο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα και ο ΗΣΑΠ, ενώ Μετρό και Τραμ θα κυκλοφορήσουν κανονικά.


Την Τετάρτη
Την Τετάρτη, ο ΗΣΑΠ θα προχωρήσει σε 24ωρη απεργία,  ενώ το Μετρό δε θα κυκλοφορήσει από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Επίσης, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 3.30 το απόγευμα, τα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα και το Τραμ από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.


Την Πέμπτη

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Τραμ και Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη.

Ο ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

Τέλος, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ ανακοίνωσαν ότι αύριο θα απέχουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί από την έκδοση και τον έλεγχο των εισιτηρίων.


Κινητοποιήσεων συνέχεια και την επόμενη εβδομάδα

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφάσισαν επίσης στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι για την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Ακόμα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό προσανατολίζονται σε απεργία διαρκείας αν δεν υπάρξει διάλογος με το υπουργείο.
TA NEA
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...