Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Καμίνης προς συνυποψηφίους και κόμματα: Μη γεμίσετε την πόλη αφίσες

Με επιστολή του ζητά να σεβαστούν την πόλη και να τηρήσουν τους νόμους


Να σεβαστούν την πόλη καλεί όλους τους υποψηφίους και τα κόμματα ο δήμαρχος Αθήνας - και εκ νέου υποψήφιος και ο ίδιος - Γιώργος Καμίνης. 


Με επιστολή του μάλιστα κάνει συγκεκριμένη αναφορά στους νόμους που «οφείλουν να τηρήσουν» οι υποψήφιοι και τους καλεί να αποφύγουν τη «συνήθη προεκλογική ρύπανση».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Καμίνη:

«Οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον ερχόμενο Μάιο, συμπίπτουν με τις ιδιαιτέρως απαιτητικές ανάγκες της περιόδου που διανύει η χώρα μας και η Αθήνα. Γινόμαστε όλοι δέκτες των νέων αιτημάτων, στα οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

» Έχω τη βεβαιότητα ότι η προεκλογική αντιπαράθεση θα αναπτυχθεί με οδηγό την ανάγκη διαλόγου επί συγκεκριμένων προτάσεων και θέσεων.

» Με την επιστολή μου αυτή, ως δήμαρχος Αθηναίων, θα ήθελα ιδίως να υπογραμμίσω την υποχρέωση όλων να σεβαστούμε την πόλη, αποφεύγοντας συστηματικά τη συνήθη προεκλογική οπτική ρύπανση (αφίσες, πανό, κλπ) που επιβαρύνει αφόρητα το αστικό περιβάλλον.

» Πέρα από τις σχετικές προβλέψεις του νόμου, που οφείλουμε να τηρήσουμε, το πολιτικό ήθος που προτάσσει τον ουσιαστικό δημοκρατικό διάλογο, μας επιβάλλει την αποφυγή κάθε μορφής ρύπανσης, ως εκδήλωση αυτονόητου σεβασμού προς την πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...