Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

H μεγαλύτερη χάρτινη κουκουβάγια του κόσμου για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!

Ο Δήμος Αθηναίων, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με την Κοιν. Ανθρωπολόγο-Instructor Origami-Κάτοχο Ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου, θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη χάρτινη κουκουβάγια του κόσμου για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!


Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής!

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 από τις 10:00-19:00μ.μ στο Γήπεδο Μετς θα φτιάξουμε το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας-ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας- σε 512τ.μ με 52.000 χάρτινα λουλούδια για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες!
Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες: η Φιλαρμονική και μουσικά σύνολα του ΟΠΑΝΔΑ, παιδικές και νεανικές χορωδίες, εκπρόσωποι των Ολυμπιονικών θα βρεθούν στο Γήπεδο Μετς υποστηρίζοντας τη μεγάλη αυτή διοργάνωση!

Με αυτή μας την πράξη θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργίας, συνεργασίας, ανακύκλωσης, να προβάλλουμε την Ελλάδα, τα σύμβολα και την ιστορία της σε όλο τον κόσμο!

Στα πλαίσια της διοργάνωσης υποστηρίζουμε τον Κόμβο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια Origami:
κάθε Παρασκευή 17:00-19:00μ.μ και το Σάββατο 8 Μαρτίου 11:00-13:00μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61,τηλ.210.3422642), όπου η Μυρτώ Δημητρίου (τηλ.επικ. 6977.716.780)  παρουσιάζει Έκθεση με πίνακες-τρισδιάστατα έργα Origami (ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής) και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης καθώς και σεμινάρια ενηλίκων!(κόστος 5ευρώ συμπεριλαμβανομένων των υλικών)
 Υποστηρίξτε και εσείς τη δράση δηλώνοντας συμμετοχή ως εθελοντές!
Μικροί και μεγάλοι μπορούμε να κάνουμε το Όνειρο Πραγματικότητα!
                                                     
Μυρτώ Δημητρίου
Κοινωνική Ανθρωπολόγος-
Instructor Origami
Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες-
Εικαστικός-Συγγραφέας
κιν.6978858515
http://myrtodimitriou-origami.gr
http://omadafantasia.blogspot.com
http://origamiwithfantasygroup.blogspot.com
Facebook profile:
                               Zeta Stefanou
                               Myrto Dimitriou
  Group:    Ομάδα Τέχνης και Λόγου "Φαντασία"-ORIGAMI
                Origami με φαντασία!
                10 διακοσμητικά και λουλούδια origami  
                Οι περιπέτειες του Φρίξου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...