Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα MULTIRAMA αρωγοί στη δράση των Atenistas

Για την ανάπλαση του άλσους της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Το δίκτυο καταστημάτων MULTIRAMA προχώρησε σε εγκατάσταση δικτύου δωρεάν ασύρματου internet (Wi-Fi) στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δράσης των Atenistas για την ανάπλαση του άλσους της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Τα MULTIRAMA, ανταποκρινόμενα στο αίτημα των Atenistas, στηρίζουν έμπρακτα μία πρωτοβουλία που βασικό στόχο έχει τη δημιουργία ενός χώρου «διαλείμματος» για τους επισκέπτες και πολίτες της Αθήνας, με υποδομές προηγμένης τεχνολογίας για όλους.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, τα MULTIRAMA παρευρέθηκαν στο πάρκο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με στόχο να συμβάλλουν στο έργο ανάπλασης του άλσους. Στο χώρο του άλσους εγκαταστάθηκε εξοπλισμός ασύρματου internet, ενώ ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα πραγματοποίησε ενημέρωση για τις δυνατότητες που προσφέρει το Wi-Fi.

Μέσω της δράσης αυτής και με την ενίσχυση της δημιουργίας ενός νέου κήπου στην Εθνική Βιβλιοθήκη, το δίκτυο καταστημάτων MULTIRAMA συμμετέχει σε μια ενέργεια που συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στη πόλη αλλά και στην ενίσχυση της εξοικείωσης του κοινού με τις νέες τεχνολογίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.atenistas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...