Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Tην Κυριακή ο Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας

Με τη συμμετοχή χιλιάδων Αθηναίων αναμένεται να διεξαχθεί ο 19ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10.00 π.μ., ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Οι εγγραφές ανέρχονται ήδη σε 3.500 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν την ίδια μέρα, πριν από την εκκίνηση, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου θα δοθεί από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη στις 10.00 π.μ. στο Παναθηναϊκό Στάδιο (διαδρομή: Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, Ζάππειο).

Για τα άτομα με αναπηρία (Α.με.Α.) την εκκίνηση θα δώσουν, από την οδό Βασιλέως Γεωργίου & Αμαλίας στις 10.00 π.μ., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Φουντουλάκης και το μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο κ. Γιώργος Κούζας.

Ο τερματισμός και για τις δύο διαδρομές θα γίνει στο Ζάππειο. Κατόπιν θα ακολουθήσει γιορτή για τη λήξη των αθλητικών διοργανώσεων του Δήμου Αθηναίων «Athens City Games 2010», με κλήρωση ποδηλάτων, με επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων από την εθνική ομάδα των Cheer Leaders, με δώρα από τους χορηγούς και συναυλία με νεανική μουσική. real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...