Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

O Καμίνης για την ψήφιση της ρύθμισης για τους θεατρικούς χώρους

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την ευρεία κοινοβουλευτική συναίνεση που συγκέντρωσε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των θεατρικών χώρων, εκφράζει ο... δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

«Εργαστήκαμε μεθοδικά και κάναμε εξαντλητικό διάλογο με τους ανθρώπους του θεάτρου, ώστε να καταλήξουμε σε έναν νόμο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες συνθήκες, προκειμένου να αρθεί μια εκκρεμότητα δεκαετιών, που απειλούσε το μέλλον της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έθετε σε κίνδυνο ηθοποιούς και θεατές» δήλωσε ο κ. Καμίνης.


Ο κ. Καμίνης επεσήμανε ότι «οι πρωτοβουλίες του δήμου στάθηκαν στην ουσία του προβλήματος και όχι τον τύπο και γι΄ αυτό συνάντησαν τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των συναρμοδίων υπουργείων, μετά από πολυετή αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης».

Πρόεδρος της επιτροπής, που εργάστηκε από τον περασμένο Απρίλιο για την κατάρτιση της νομοθετικής ρύθμισης που τελικά υιοθετήθηκε, ήταν η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της «Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων», κυρία Αγγελική Αντωνοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...