Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Bazaar στο Χριστουγεννιάτικο χωριό για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου  είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  και το Χριστουγεννιάτικο χωριό διοργανώνει ένα Bazaar και ένα διαφορετικό φιλανθρωπικό Εορταστικό gala στις 14.00 με επώνυμες μαμάδες και μπαμπάδες, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη του Συλλόγου Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα κοινωνικά θέματα και τις ευπαθείς ομάδες στηρίζοντας έμπρακτα τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Εργαστήρι» στα Άνω Λιόσια.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλουμε την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και συγχρόνως να υπενθυμίσουμε ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη.

Επώνυμες Μαμάδες και Μπαμπάδες θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 14.00 για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους. Παράλληλα τα παιδιά που δημιουργούν και φτιάχνουν διάφορα αντικείμενα και εδέσματα στο «Εργαστήρι» θα μας παρουσιάσουν διάφορες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε ένα μικρό Bazaar που θα στηθεί ειδικά για εκείνη την μέρα. Όπως επίσης εκείνη την ημέρα οι φίλοι μας από το «Εργαστήρι» θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της ημέρας εκείνης θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση των λειτουργικών εξόδων του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικό οργανισμού «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».

Η ιδανική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε να νιώσουμε την περίοδο των εορτών δεν είναι μόνο για λίγους... Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να παίξει, να χαμογελάσει, να διασκεδάσει και να ονειρευτεί!

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουμε το ωραιότερο παραμύθι της ζωής μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό:
Μουσείο Μαμούθ
Γλυπτά Πάγου (-20ο C)
Χιονόμπαλα
Χριστουγεννιάτικο Carousel
Το φτηνότερο Παγοδρόμιο της πόλης
Σκεπαστός Παιδότοπος-Φουσκοτά παιχνίδια & Τραμπολίνο
Το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη
Χριστουγεννιάτικη Αγορά
Παραστάσεις Καραγκιόζη

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 14:00
στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια
Θα είμαστε όλοι εκεί !

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού

Ωράρια λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941
www.aidonakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...