Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"

Η ΠΡΩτοβουλία ΚΑΤοικων στα ΝΟΤΙΑ (ΠΡΩΚΑΤ) οργανώνει πολιτική εκδήλωση με τίτλο 'ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, -30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΟΚ & ΟΝΕ -10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕ & ΕΥΡΩ ,η κατάρρευση του μύθου, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ & ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ο απροκάλυπτος ταξικός πόλεμος, Ο "ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" & ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ" το κίνημα και ο ρόλος της αριστεράς με ομιλητές τους :Σπ. Σακελλαρόπουλο και Αγ. Χάγιο.

Η εκδήλωση θα γίνει Κυριακή 4 -12 στις 6.30 μ.μ. στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Ανατολικής Ρωμυλίας 123,Άνω Γλυφάδα

Η ΠΡΩΚΑΤ είναι μια ανεξάρτητη συλλογικότητα κατοίκων της νότιας Αθήνας με έδρα την Άνω Γλυφάδα. Δραστηριοποιείται στην περιοχή ως τέτοια από το καλοκαίρι του 2005.

Βασικές της αρχές η αντίθεση στον καπιταλισμό, τους κρατικούς θεσμούς και την αντιπροσώπευση. Στηρίζεται στην αμεσοδημοκρατική της λειτουργία, στην πολυσυλλεκτικότητα και την ισοτιμία των μελών της και στην ανεξαρτησία της από πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις.

Η παρέμβασή της ξεκινά από τα τοπικά ζητήματα της πόλης, του περιβάλλοντος και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκτείνεται σε κάθε θέμα που μπορεί να αφορά και να ενδιαφέρει τα μέλη της και την τοπική κοινωνία.

Προέρχεται και απευθύνεται στον εργαζόμενο κόσμο της περιοχής, το κόσμο που ζει από τη δουλειά του, την ασυμβίβαστη νεολαία, τα ανυπόταχτα γηρατειά και γενικότερα σε κάθε άνθρωπο της περιοχής που υπόκειται σε μορφές εκμετάλλευσης και κυριαρχίας.

Περιοχές παρέμβασής της η Άνω Γλυφάδα, το Ελληνικό και η Αργυρούπολη. Μοναδικό όργανο αποφάσεών της η γενική της συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...