Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες την Πρωτομαγιά στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Χιλιάδες είδη λουλουδιών θα εκτίθενται μέχρι τις 13 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.Χρώματα κι αρώματα πλημμυρίζουν καθημερινά το Άλσος Κηφισιάς με την έναρξη του ιστορικότερου θεσμού της Ελληνικής ανθοκομίας. Της 58ης Ανθοκομικής Έκθεσης που προσφέρει μία από τις καλύτερες βόλτες στην πόλη αυτή την εποχή.
Περισσότερα από 25.000 άτομα κάθε ηλικίας, πέρασαν τις πύλες του Άλσους «Δημήτρης Ζωμόπουλος» την Πρωτομαγιά. Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης αγόρασαν λουλούδια, ενημερώθηκαν για το πώς μπορούν να διαμορφώσουν τον κήπο, την βεράντα και τους εσωτερικούς χώρους τους και ζήτησαν συμβουλές από τους γεωπόνους του Δήμου Κηφισιάς που βρίσκονται καθημερινά στο Άλσος πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.
Χιλιάδες είδη λουλουδιών θα εκτίθενται μέχρι τις 13 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ σε μια έκταση 18 στρεμμάτων, όπου μπορεί να αγοράσει κανείς τα φυτά που θέλει μέσα από μια τεράστια ποικιλία που προσφέρουν οι παραγωγοί από όλη τη χώρα που φιλοξενούνται στην έκθεση.
Στο Άλσος Κηφισιάς έχουν προγραμματιστεί για όλη τη διάρκεια της 58ης Ανθοκομικής Έκθεσης, αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
syneidisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...