Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Φιλανθρωπικό Παζάρι από το σύλλογο "Νοσηλεία"

Ο Σύλλογός μας, επί 10 χρόνια προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες, συνήθως κατάκοιτους, χωρίς να έχει βοηθηθεί από το κράτος. Από το 2001 με εθελοντές και εργαζόμενους έχουμε... πραγματοποιήσει πάνω από 20.000 νοσηλείες κατ’ οίκον.

Για την εξασφάλιση των παγίων εξόδων μας οργανώνουμε διάφορες κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις. Στα πλαίσια αυτά προγραμματίσαμε και φέτος τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Εορταστικής Αγοράς (BAZAAR) στην αίθουσα του Σταθμού ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2012.

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε καθιστά αναγκαία τη συνέχιση του έργου μας.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε με διάφορους τρόπους:

1. Με προσφορά ειδών για το παζάρι μας (βιβλία, είδη δώρων, ρούχα-παπούτσια (σε καλή κατάσταση), τσάντες, παιχνίδια, μπιζού, χριστουγεννιάτικα, λευκά είδη, φαγώσιμα (σπιτικές μαρμελάδες, γλυκίσματα κτλ), χειροποίητες κατασκευές και οτιδήποτε αντικείμενο είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πωληθεί)

2. Με ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε προώθηση της εν λόγω εκδήλωσης σε γνωστούς και φίλους σας

3. Με εθελοντική παρουσία στην προετοιμασία και στις ημέρες του παζαριού

4. Να μας φέρετε σε επαφή με γνωστούς σας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν (π.χ. εταιρίες, καταστήματα, συλλόγους, εργαζόμενους σε ΜΜΕ κτλ.).

Οι χορηγοί μας θα τύχουν και της ανάλογης διαφήμισης. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο 2102112395, Δευτέρα -Παρασκευή (8-4 μ.μ.).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ Ιωάννης Κωνσταντινίδης Γιώργος Α. Ρούσσος

O σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, ώρες 9.00 - 21.00.

Στο Παζάρι θα βρείτε βιολογικά προϊόντα, σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά γλυκά, ποτά, είδη καθημερινής χρήσης καθώς και λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνει γνωστός ο Σύλλογος και να ενισχυθεί έτσι ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.

Ο σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες, συνήθως κατάκοιτους. Από το 2001 με εθελοντές και εργαζόμενους έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 20.000 νοσηλείες στα σπίτια των ασθενών, στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...