Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η δράση «Αλλάζουμε τη Γειτονιά μας» στην πλατεία «Σοφίας Βέμπο» στους Αμπελόκηπους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Αλλάζουμε τη Γειτονιά μας» στην πλατεία «Σοφίας Βέμπο» στους Αμπελόκηπους.
Η δράση έγινε σε συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο, και έχει πραγματοποιηθεί, μέχρι στιγμής, στον Βύρωνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη Χαλκίδα και στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Ο στόχος μας παραμένει ίδιος. Μέσω δραστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων σε περιοχές που έχουν ανάγκη από ανανέωση, να προβάλλουμε την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία σε περιβαλλοντικά και εθελοντικά θέματα. Αλλάζοντας νοοτροπία, οι ίδιοι οι πολίτες, με συλλογικές και απλές κινήσεις μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο ζωής μας και το περιβάλλον που ζούμε, δίνοντας νέα προοπτική στο επίπεδο διαβίωσής μας.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία «Σοφίας Βέμπο» , στη περιοχή Πανόρμου, με την πολύτιμη βοήθεια ομάδας εθελοντών αλλά και κατοίκων της περιοχής, καταφέραμε:

· Να καθαρίσουμε τους χώρους της πλατείας και να απομακρύνουμε τα απορρίμματα ,δημιουργώντας ξανά ένα υγιές και φιλικό περιβάλλον.

· Να καθαρίσουμε το άγαλμα της «Σοφίας Βέμπο».

· Να φροντίσουμε και να επιδιορθώσουμε τα παγκάκια.

· Να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό του γηπέδου.

Η δράση «Αλλάζουμε τη Γειτονιά μας» θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλα σημεία της Αττικής και της Επαρχίας. Συγκεκριμένα, στις 14.10.2012 στο Κιλκίς, στις 11.11.2012 στον Άλιμο και στις 25.11.2012 στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...