Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση κοινωνικών φορέων της Αθήνας

Την Kυριακή 7 Οκτωβρίου, Πλατεία Κουμουνδούρου (ανοιχτό θεατράκι) από τις 17.00 έως 19.00 το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο (Athens Art Network) συναντάει τους κοινωνικούς φορείς της Αθήνας με στόχο τον εντοπισμό σημείων της πόλης που θα μπορούσαν στο μέλλον να εξελιχθούν σε πλατφόρμες πολιτιστικής δημιουργίας.

Το Αthens art network (Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο) διοργανώνει αυτή τη συνάντηση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Στόχος της συνάντησης αυτής είναι να έρθει σε επαφή το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο με την κοινωνία των πολιτών και τους οργανωμένους κοινωνικούς φορείς της πόλης, έτσι ώστε να υπάρξει μια γόνιμη ανταλλαγή ιδεών για κοινές πολιτιστικές δράσεις που θα οδηγήσουν στην ανάκτηση της κοινωνικής συνοχής και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Αθήνα.

Την εκδήλωση θα ανοίξει το guitar trio ''Cosa NosTres'' με μουσική φλαμένγκο , παραδοσιακή latin και guitar swing.

Λίγα λόγια για το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο:

Το Δίκτυο δημιουργήθηκε μέσα στο 2012 από πολλές ανεξάρτητες καλλιτεχνικές ομάδες της πόλης με στόχο την αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό του καλλιτεχνικού εθελοντισμού. Το δίκτυο συνδικτυώνεται με άλλους φορείς και εγγυάται την επιτυχία των δράσεων όπου συμμετέχει ενώ παράλληλα συγκεντρώνει ανταποδοτικά οφέλη, τα οποία και διανέμει στα μέλη του, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα σύνθετης ανταλλακτικής μη νομισματικής οικονομίας.

Για πρώτη φορά συμπράττει στο πρόγραμμα ''Παρασκευή στην Αθήνα'' που έτρεξε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών , την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων.

Το καλοκαίρι υποστηρίζει το ''Athens world music festival'' που έλαβε χώρα στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και στο κέντρο της Αθήνας στον άξονα της οδού Ερμού.

Για τους επόμενους μήνες το δίκτυο σχεδιάζει τις συνδυασμένες δράσεις του με άλλους φορείς δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ετήσιο πρόγραμμα ''Κήποι της Αθήνας'' που θα τρέχει έως και δυο Κυριακές κάθε μήνα.

Επόμενο ραντεβού στις 14 Οκτωβρίου στις 17.00 στον Εθνικό Κήπο με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων σε έργα κλασικής περιόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο ή το πρόγραμμα ''Κήποι της Αθήνας'' μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μάριο Στρόφαλη, τηλ. 6972695034 ή ηλεκτρονικά στο athensartnetwork@gmail.com ή στο strofalis@yahoo.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του συλλόγου, Βάσω Νικολακοπούλου, τηλ. 6974300211 ή ηλεκτρονικά στο

panathinaia_syllogos@yahoo.gr, facebook: Παναθήναια πολιτιστικός σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...