Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κατεδάφισαν παράνομα κτίσματα στο Γκάζι

Παράνομες κατασκευές από συνολικά οκτώ καταστήματα στο Γκάζι απομάκρυναν την Πέμπτη συνεργεία του δήμου Αθηναίων. τα καταστήματα είχαν καταλάβει κοινόχρηστους χώρους.

Παρά τις ανακοινώσεις του δήμου Αθηναίων, εδώ και εβδομάδες, για κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών, οι καταστηματάρχες στον δήμο Αθηναίων δεν έχουν συμμορφωθεί.

Έτσι, τα συνεργεία αναγκάστηκαν να κατεδαφίσουν και να απομακρύνουν πατώματα και ολόκληρες ξύλινες κατασκευές που είχαν στήσει παράνομα μαγαζάτορες στο Γκάζι.

Άλλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είδαν ότι πραγματικά ο δήμος προχωρά σε κατεδαφίσεις, οπότε και άρχισαν να απομακρύνουν μόνοι τους τις αυθαίρετες κατασκευές.

Οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό πολεοδομικών παραβάσεων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, μέχρι να αποκατασταθούν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της πρωτεύουσας, βεβαιώνουν από τον δήμο Αθηναίων.

Να σημειωθεί πως μετά την απομάκρυνση των παράνομων κατασκευών, ακολουθούν εργασίες καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων και αποκαταστάσεις μικρών φθορών στα οδοστρώματα.

Μέχρι τώρα, αποκαταστάσεις των κοινοχρήστων, δημοσίων χώρων έχουν γίνει στην πλατεία του Αγ. Θωμά στο Γουδί, στην πλατεία Βάθη, στο Μεταξουργείο, στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή και στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...