Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Καμίνης: Δεν είμαι ανεπάγγελτος

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων το χρίσμα κάποιου κόμματος, αλλά απευθυνόμενος στην πλατιά κοινωνία.


Σε εκείνη την ανακοίνωση, ο Γιώργος Καμίνης επεσήμανε με νόημα ότι δεν είναι περαστικός από τον δήμο Αθηναίων, και με σημερινή συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”, δίνει συνέχεια στην προεκλογική ρητορική του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Νικήτα Κακλαμάνη αλλά και των άλλων κορυφαίων στελεχών της Κεντροδεξιάς που πέρασαν στο παρελθόν από τη δημαρχία της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι τον Ιανουάριο του 2011 παρέλαβε τη διοίκηση της πρωτεύουσας με έλλειμμα 40 εκατομμυρίων ευρώ, και σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η πλατεία Κοτζιά παρουσιάζει πλεόνασμα που φτάνει ακόμη και τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιώργος Καμίνης υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του μπήκαν τα θεμέλια για να αλλάξει η Αθήνα, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στο ερώτημα για το τι σκοπεύει να κάνει μετά τις εκλογές, στην περίπτωση που ηττηθεί και δεν εξασφαλίσει την επανεκλογή του.

“Θα συνεχίσω τη ζωή, δεν είμαι ανεπάγγελτος, είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και θα επιστρέψω στα έδρανα”, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης με τη συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...