Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σκουπίδια για ακόμα 48 ώρες

Description unavailableImage by mriz4 via FlickrΤην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με δυο νέες 24ωρες απεργίες τη Δευτέρα και την Τρίτη, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους Δήμους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών ούτε τις επόμενες 48 ώρες (σ.σ. οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είχαν απεργία και την Παρασκευή), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (νοσοκομεία, λαϊκές αγορές).

Μετά το τέλος συνεδρίασης η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ κάλεσε όλους του Συλλόγους - μέλη της να προχωρήσουν τη Δευτέρα σε Γενικές Συνελεύσεις για ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων.

Τέλος, καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στη συνέχεια προς το υπουργείο Εσωτερικών. Μετά το πέρας της πορείας, αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, θα αποφασιστεί η περεταίρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης, νέο μισθολόγιο, προάσπιση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων, κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους όσον αφορά στο εφάπαξ, την επικουρική σύνταξη και την υγειονομική περίθαλψη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...