Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γ. Καμίνης: Ο πόλεμος για την Αθήνα τώρα αρχίζει

Την ανάγκη να συνεχιστεί το πολυκομματικό εγχείρημα για το δήμο της Αθήνας τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνάντηση που είχε το απόγευμα με τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ζητώντας παράλληλα την άμεση ενεργοποίηση όλων, για να γίνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως «ο πόλεμος για την Αθήνα τώρα αρχίζει».

«Ξεκίνησα χωρίς κομματική ταυτότητα και θα συνεχίσω χωρίς κομματική ταυτότητα», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης καλωσορίζοντας τους συμβούλους του, για να προσθέσει: «Κερδίσαμε την πόλη κι αυτό ήδη έχει εγγραφεί ως υποθήκη. Δεν παραμερίστηκαν απλώς οι κομματικές ταυτότητες. Εδώ, εμείς παλέψαμε και καταφέραμε να χτίσουμε ακόμη μια: Του πολίτη που μπορεί να ξεπερνά τα παραδοσιακά στεγανά και να κινητοποιείται μαζί με άλλους χωρίς να εμποδίζεται από διαχωριστικές γραμμές».

Ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας ζήτησε να υπάρξει άμεσα («από αύριο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) ενεργοποίηση όλων των στελεχών του συνδυασμού ώστε να γίνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως «κερδίσαμε τη μάχη, αλλά ο πόλεμος για την Αθήνα τώρα αρχίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...