Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καμίνης στο Διήμερο της ΔΗΜ.ΑΡ. για την τοπική αυτοδιοίκηση

Διήμερο για τα θέματα της αυτοδιοίκησης με τίτλο «Μεταρρύθμιση και δημοκρατική ανασυγκρότηση», διοργάνωσε ο Τομέας Αυτοδιοίκησης της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και η συμμετοχή στο διάλογο του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Η κατάσταση του Δήμου είναι σε απελπιστικά χαμηλό σημείο, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης, όσο και σε επίπεδο προσφοράς στον πολίτη.

Είμαστε μια παράταξη που αποτελείται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις και ο πλούτος αυτός βγαίνει στο πρόγραμμά μας

Πρέπει να εντείνουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στην παράταξή μας, πρέπει να εντείνουμε την προσπάθειά μας γιατί δεν έχουμε δοκιμάσει τη συνοχή μας. Δουλεύουμε για να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να γίνει κέντρο λήψης αποφάσεων με πραγματική διαβούλευση, διότι έρχονται τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και κατάκοποι στο τέλος συζητάμε τα θέματα που αφορούν στο δήμο.

Ζητούμενο είναι η σύνθεση των απόψεων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να δούμε το Δήμαρχο ως σημείο που συντίθενται όλες αυτές οι απόψεις. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...