Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Είκοσι Μουσεία και Πολιτιστικοί Φορείς παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα

Με την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, είκοσι φορείς καλούν τους μεγάλους και κυρίως τους μικρούς τους φίλους να συμμετέχουν".


Το Δίκτυο Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων της Αθήνας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιεί πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων στο Πάρκο Ελευθερίας, με τίτλο "Δράσεις Πολιτισμού στο Πάρκο", την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες και παιδιά όλων των ηλικιών και θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι τις 19:30. Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Μουσείο Σπύρου Βασιλείου, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας, Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη – Κέντρο Εθνομουσικολογίας, Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. εκτός από τη φιλοξενία και την υποστήριξη της εκδήλωσης, εκπροσωπείται από τα μουσεία του, το Κέντρο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης "Αγγελική Χατζημιχάλη", το "Δωδεκανησιακό Σπίτι", το "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" και τη Δημοτική Πινακοθήκη.

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες στο
www.cityofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...