Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

SOS από Καμίνη για προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Από τις 6 Μαρτίου προσπαθούμε να προσλάβουμε 326 υπαλλήλους, λέει ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την καθυστέρηση

H πρόσληψη προσωπικού είναι απαραίτητη για τη λειτουργία των 77 δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων, δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, οι προσλήψεις είναι απαραίτητες από τη στιγμή που έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των υπαλλήλων του δήμου, μετά από συνταξιοδοτήσεις και δικαστικές αποφάσεις που έθεσαν εκτός, πολλούς συμβασιούχους.

Ενδεικτικό της κατάστασης που αντιμετωπίζει ο δήμος, είναι ότι όπως είπε ο κ. Καμίνης από τις 6 Μαρτίου είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη συνολικά 326 υπαλλήλων, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει «μία απαράδεκτη καθυστέρηση».

Στη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση να παραταθεί έως τις 22 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των χώρων που λειτουργούν ως θεατρικές σκηνές. Για το θέμα αυτό, ο κ. Καμίνης είπε πως η νέα παράταση κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της κυβερνητικής απόφασης να παύσει τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, ενώ αναφέρθηκε και στη νομοθετική πρόταση που κατέθεσε η δημοτική αρχή στα συναρμόδια υπουργεία, έτσι ώστε να μπει τέλος στην εκκρεμότητα, για την ασφαλή λειτουργία των θεατρικών σκηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...