Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τελευταία προβολή για το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου

Όπως όλες οι μεγάλες γιορτές, έτσι και το 3ο Athens Open Air FilmFestival κλείνει μουσικά με την προβολή της ταινίας «Haxan, η Μαγεία μέσα από τους Αιώνες» συνοδεία των ξεχωριστών «NoClearMind», οι οποίοι θα συνθέσουν πρωτότυπη μουσική ειδικά για την προβολή.


Με φόντο τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας- τον πεζόδρομο Διονυσίου Αεροπαγίτου, την πλατεία Αγίας Ειρήνης, μουσεία και προαύλιους χώρου, το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, πραγματοποίησε κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες και μία σειρά από εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. 

Αφού μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι, το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας,αποχαιρετά τους φίλους του κινηματογράφου με μία ξεχωριστή μουσική προβολή της ταινίας «Haxan, η Μαγεία μέσα από τους Αιώνες». Το κλασικό βωβό φιλμ  σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπέντζαμιν Κρίστενσεν, θα ντύσουν μουσικά οι «No Clear Mind» που θα συνθέσουν πρωτότυπη μουσική ειδικά για την προβολή. Η ταινία (1922) αποτελεί μία πραγματεία πάνω στη μαγεία, γυρισμένη σε μορφή ελεύθερου δοκιμίου.

Η ταινία «Haxan: Η Μαγεία Μέσα από τους Αιώνες» του Μπέντζαμιν Κρίστενσεν, θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον Θερινό κινηματογράφο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, Λαΐς (Ιερά Οδός 48 και Μεγ. Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...