Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Αθηναίων: Προκαλεί ο Κακλαμάνης

"Αποτελεί πραγματική πρόκληση ο κ. Κακλαμάνης, που ως δήμαρχος έφερε τον δήμο Αθηναίων στο χείλος του οικονομικού γκρεμού, αντί να ζητεί συγγνώμη από τους Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι τον έστειλαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης, να ανησυχεί για τη συνοχή της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο"  τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων απαντώντας στην Δημοτική Παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης.

"Να είναι ήσυχος ότι ο Ισολογισμός του δήμου Αθηναίων θα επανέλθει για ψήφιση μέσα στις επόμενες μέρες, με την παρουσία πλέον και των πέντε δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, που δικαιολογημένα απουσίαζαν σήμερα" επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

"Απερρίφθη ο απολογισμός του Δ.Αθηναίων"

"Πρωτοφανές. Μετά από δεκάδες ολόκληρα χρόνια απερρίφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ο ισολογισμός-απολογισμός της δημοτικής αρχής του Γ. Καμίνη για το 2012", αναφέρει η Δημοτική Παράταξη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» επικεφαλής της οποίας είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Υπέρ», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση , ψήφισαν μόλις 16 δημοτικοί σύμβουλοι (όταν η δημοτική πλειοψηφία αποτελείται από 29 συμβούλους) και «κατά» 17 (10 λευκά-7 κατά).

"Ειλικρινά, νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να προβούμε σε κανένα σχολιασμό, σχετικά με το οικονομικό «θαύμα», που επιτεύχθηκε την τριετία-Καμίνη. Τον σχολιασμό ανέλαβαν σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του"  επισημαίνει η Δημοτική Παράταξη του κ. Κακλαμάνη.

"Και κάτι ακόμη. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του γεγονότος αναφέρουμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τη ψήφιση του προϋπολογισμού, που ενέχει ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση. Άρα…" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...