Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Καμίνης: Δολοφονική συμμορία η Χρυσή Αυγή

«Ήταν ζήτημα χρόνου να προχωρήσουν γενικευμένα και με ένα πολιτικό σχέδιο πρόκλησης έντασης», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων 


Με σκληρά λόγια για τη Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Όταν ακόμα δεν είχε βγει στην επιφάνεια η τρομοκρατική, δολοφονική δράση αυτής της συμμορίας, εγώ είχα βγει και είχα καταδικάσει τις επιθέσεις και τους φόνους εναντίον αλλοδαπών, Πακιστανών και άλλων εθνικοτήτων», είπε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 9,84, προσθέτοντας πως «ήταν ζήτημα χρόνου να προχωρήσουν γενικευμένα και με ένα πολιτικό σχέδιο πρόκλησης έντασης».

Στη συνέχεια ο κ. Καμίνης υποστήριξε πως πλέον κανένας δεν δικαιούται να λέει δεν γνώριζα, σημειώνοντας «είναι φανερό ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι μία παραστρατιωτική οργάνωση. Το είδαμε και στην ιστορία με τον Μελιγαλά. Μία παραστρατιωτική οργάνωση με στρατηγική έντασης, μία δολοφονική συμμορία».

Ο κ. Καμίνης προσέθεσε πως «όποιος τάσσεται στο δημοκρατικό τόξο θα πρέπει αυτήν τη στιγμή να συνταχθεί με αυτήν την προσπάθεια συναίνεσης. Σε ένα σταθερό μέτωπο απέναντι στους ναζιστές. Παράλληλα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία, γιατί αυτή η δολοφονία δεν προσφέρεται για καμία πολιτική εκμετάλλευση αυτό το πράγμα».

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι μία συμμορία και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με βάση το νόμο. Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είπε στη συνέχεια της παρέμβασής του ο δήμαρχος, ενώ σημείωσε «από τη στιγμή που θα είμαστε αποφασισμένοι να τον επιβάλλουμε, τους έχουμε καταφέρει ένα ισχυρότατο πλήγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...