Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Το Πασχαλιάτικο Γεύμα Αγάπης στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης γιόρτασαν αδύναμοι συνάνθρωποί μας στον αύλειο χώρο του Κέντρου Σίτισης του Ιδρύματος Αστέγων, με τον παραδοσιακό οβελία, πλούσια εδέσματα και δώρα ξεχνώντας για λίγο... τα προβλήματά τους και χορεύοντας με παραδοσιακά τραγούδια.

Το Γεύμα Αγάπης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα με οικοδεσπότη τον Αντιπροέδρο του Ιδρύματος κ. Αντώνη Ρόμπο. Παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας κ. Πόπη Γιαννοπούλου, ο Αντιπροέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Αντιπρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κ. Αντώνης Ρόμπος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται αδιάκοπα όλο τον χρόνο και ευχήθηκε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει καλύτερες μέρες για όλους όσους αντιμετωπίζουν αξιοπρεπώς οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να διαβιούν.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και ανταλλαγής ευχών με την ευγενική χορηγία της Interamerican. Δώρα διένειμαν ο Σύλλογος Φίλων ΚΥΑΔΑ και εθελοντές του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...