Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Πυρά» Καμίνη για τα σκουπίδια στους δρόμους

«Η Αθήνα, ιδίως στις συνοικίες εξακολουθεί να υποφέρει από τα σκουπίδια, ενώ ο μηχανισμός αποκομιδής του δήμου βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις σύγχρονες απαιτήσεις καθαριότητας», υπογράμμισε ο Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη».

«Ο μηχανισμός καθαριότητας του δήμου Αθηναίων βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση. Ο τρόπος που οργανώθηκε και διοικήθηκε μέχρι σήμερα αποδείχθηκε πλήρως αναποτελεσματικός», τόνισε ο κ.Καμίνης.

Επιπλέον, ο κ.Καμίνης εξέφρασε την ανησυχία του και για τα γεγονότα τη Κυριακή και τη Δευτέρα στη Ζοφριά ενώ τόνισε ότι η καθαριότητα της πόλης είναι ο πρώτος στόχος της νέας δημοτικής αρχής «ώστε να δοθεί μια συνολική λύση στο πρόβλημα», όπως είπε.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γ.Καμίνη, ο απερχόμενος δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε: «Επειδή ο κ. Καμίνης λειτουργεί ως αντιπολίτευση και όχι ως νέα δημοτική αρχή (προφανώς ακόμη δεν το έχει πιστέψει) αύριο θα λάβει την απάντηση για όλα τα θέματα που θίγει στις σημερινές του δηλώσεις.

Εντωμεταξύ, κλειστός είναι από τη Δευτέρα ο ΧΥΤΑ Φυλής ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει για την Τρίτη παναττική στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι. Επίσης, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Τετάρτη από τις 12 στις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...