Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Παπαστράτος: Πληρώνει για την αποξήλωση παράνομων οδικών διαφημίσεων

Funny, good Stonewall posterImage by mrwilleeumm via Flickr
Το έργο αποξήλωσης και καταστροφής των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση των πόλεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010, θα προχωρήσει στη λεωφόρο Μεσογείων (κυρίως σε οροφές κτιρίων) και στην Αττική Οδό. Η συγκεκριμένη φάση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2011 και η συγκεκριμένη δράση θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την εταιρία Παπαστράτος, στο πλαίσιο χορηγικού της προγράμματος για την προστασία του περιβάλλοντος και την Οδική Ασφάλεια.

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής και Πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κ. Ηλίας Λιακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες και τη γενικότερη οικονομική στενότητα, ένα πολύ σημαντικό έργο, που ξεκίνησε δυναμικά πριν από λίγους μήνες, χάρη στη στήριξη του Γραφείου του κ. Πρωθυπουργού και των εμπλεκόμενων Υπουργείων και συνεχίζεται με την ίδια αποφασιστικότητα και σήμερα, χάρη στη σύμπραξη και την ευαισθησία μιας ιστορικής εταιρείας στην Ελλάδα, όπως είναι η Παπαστράτος. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για υπόδειγμα σύμπραξης του Κράτους με φορέα της ιδιωτικής οικονομίας, με σκοπό το κοινωνικό όφελος. Το παράδειγμα αυτό αναμένουμε και προσδοκούμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς, επιδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την κοινωνική τους ευαισθησία».
www.kathimerini.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...