Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στο πλευρό του ΕΟΤ ο δήμος Αθηνών στην προσπάθεια προβολής της θετικής εικόνας της πόλης

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) στηρίζει την πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) η οποία έχει ως σκοπό την προώθηση ενεργειών θετικής δημοσιότητας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω του www.truegreece.org ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει την προβολή και προώθηση της θετικής εικόνας της Αθήνας σε όλο τον κόσμο.
Στόχος του EOT και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εκ των οποίων και η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, είναι η ανάδειξη και ενίσχυση των ποιοτικών στοιχείων και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η ανάδειξη των θετικών μηνυμάτων που προκύπτουν μέσα από καταγεγραμμένες εμπειρίες και τοποθετήσεις επισκεπτών (video spots, web testimonials, reviews). Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το βασικό τρίπτυχο όλης της πρωτοβουλίας είναι το «Business as Usual, Value for Money/ Affordability και Safety».
O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφερόμενος στη συγκεκριμένη ενέργεια τόνισε ότι «προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε για την πόλη μας, απαιτείται συνεργασία με την Πολιτεία. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική, με συνέπεια και συνέχεια, στοχεύοντας να κερδίσουμε το στοίχημα της επικοινωνίας μιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...