Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γ. Καμίνης για προεκλογικές αφίσες: Απαράδεκτη εικόνα κουρελαρίας

Τη έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση των περισσότερων κομμάτων, όσον αφορά τις αφίσες που πλημμύρισαν λόγω των εκλογών την Αθήνα, εξέφρασε στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κάνοντας λόγο για «κουρελαρία», και προαναγγέλλοντας βαριά πρόστιμα.

«Η εικόνα της κουρελαρίας είναι απαράδεκτη. Υποβαθμίζει την εικόνα της πόλης και της ψυχολογία των κατοίκων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι δήμος συγκέντρωσε πάνω από 10 τόνους χαρτί. «Παίζαμε κρυφτούλι με τους αφισοκολλητές. Τα περισσότερα κόμματα δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων» επισήμανε.

Όπως σημείωσε, θα επιβληθούν βαριά πρόστιμα, δηλαδή το 5% της ενίσχυσης των κομμάτων, καθώς ο Δήμος παράπεμψε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της περιφέρειας.

Για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες έρχονται στην πρωτεύουσα. «Πρόκειται για μια κατάσταση που πρέπει να σταματήσει., εμπλέκονται ένα σωρό παράνομα κυκλώματα» υπογράμμισε.

Σημείωσε δε, ότι με τις δυο προηγούμενες κυβερνήσεις επί θητείας του δεν επετεύχθησαν σοβαρά αποτελέσματα. «Αν δεν σταματήσει η κατρακύλα θα αναλάβω σοβαρές πρωτοβουλίες» δήλωσε ο κ. Καμίνης, χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα.

Εξάλλου, δήλωσε ότι μετά τη δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών στο Πεδίον του Άρεως , ανάλογη πρωτοβουλία θα επαναληφτεί κοντά στο σταθμό Λαρίσης, αυτή τη φορά με τρόφιμα από την Κύπρο. «Έγκαιρα θα ανακοινώσουμε το πού και το πώς» είπε ο κ. Καμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...