Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Γ. Καμίνης: "Δεν είμαι ο καταδότης που δείχνει με το δάχτυλο"

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης σήμερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, τόνισε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πως: «Δεν είμαι ο καταδότης που δείχνει με το δάχτυλο».

Ο κ. Καμίνης επεσήμανε πως ο συγκεκριμένος νόμος που ωθεί στη διαθεσιμότητα χιλιάδες υπαλλήλους είναι «απαράδεκτος» προσθέτοντας ότι: «το σκεπτικό απομάκρυνσης είναι έωλο, γιατί στηρίζεται στο επιχείρημα ότι οι υπάλληλοι προσελήφθησαν εκτός ΑΣΕΠ και χωρίς να έχει γίνει αξιολόγηση.

Πρόκειται για εργαζομένους που προσελήφθησαν πριν από το 1994, οπότε δεν υπήρχε ΑΣΕΠ και για υπαλλήλους που προσελήφθησαν με το Προεδρικό Διάταγμα 164 του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλου, στην οποία ενσωματώθηκε η οδηγία Μπολκενστάϊν και μετά από συγκατάθεση του ΑΣΕΠ».

Ο Δήμος Αθηναίων επεσήμανε ο κ. Καμίνης «θα δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή του και θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων δικαστικά και πολιτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...