Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τριήμερο εκδηλώσεων και ενημέρωσης για τον HIV/AIDS

Στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Η Θετική Φωνή διοργανώνει τριήμερη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS, 1η Δεκεμβρίου, για τον ιό που το προκαλεί και τους ανθρώπους που ζουν με αυτόν, με τον τίτλο, «ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Μια σειρά εκδηλώσεων, που ως σκοπό έχουν να συμβάλλουν στον περιορισμό της μετάδοσης του HIV μέσω της έγκυρης πληροφόρησης, καθώς και να γιορτάσουν τις ως τώρα νίκες των ανθρώπων έναντι του ιού, θα πραγματοποιηθούν στις Αίθουσες «Κων/νος Καβάφης», Κτίριο «Δ7», «Κωστής Παλαμάς», Κτίριο «Δ10» στην «Τεχνοπολις» Δήμου Αθηναίων,(Πειραιώς 100, στο Γκάζι), από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα AIDS, από τις 10:00 έως τις 00.00.

Μεταξύ άλλων, θα λειτούργει ενημερωτικό χωριό με τα σταντ οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα θέματα του hiv/aids και άλλων σχετιζόμενων χώρων, εκθέσεις φωτογραφίας και αφίσας, djs, δρώμενα, θεατρική παράσταση, κινηματογραφικές προβολές, show και δυο συναυλίες. Τα απογεύματα θα υπάρχει κινητή μονάδα εξέτασης της PRAKSIS για τον HIV και την Ηπατίτιδα C, από 19:00 έως 00:00.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί 8 κλειστές επιμορφωτικές συναντήσεις με μαθητές λυκείων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών, και σπουδαστές ΙΕΚ/ΑΕΙ, καθώς και δυο ανοικτοί διάλογοι, ένας για τα ναρκωτικά την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ένας για το HIV/AIDS, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στις 14:00 και οι δυο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δραστηριότητες του τριήμερου, ενώ η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...