Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Bazaar για τις φυλακισμένες μητέρες και τα παιδιά τους το Σαββατοκύριακο

Χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα bloggers «ξεblogάρισμα».

Στο bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Άρδην (Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα) θα υπάρχουν εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών και πολλά βιβλία από δεύτερο χέρι σε τιμές από 1 ως 5 ευρώ, τσίπουρα, σπιτικές μαρμελάδες, τραχανάδες και λικέρ, χειροποίητα σαπούνια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, γλυκά και πολλά άλλα. Επίσης, για ακόμα μια φορά θα συμμετέχει η «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων.


Όπως σε κάθε bazaar θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδιά τους όπως: πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια, τηλεκάρτες κ.ά.

Το «ξεblogάρισμα» είναι μια ομάδα bloggers που ξεκίνησε την δράση της πριν από πέντε χρόνια με σκοπό την βοήθεια και την υποστήριξη των παιδιών 0-3 ετών που κρατούνται μαζί με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στην διεύθυνση Ξενοφώντος 4, στον 6ο όροφο, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή έως τις 7 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...