Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Λουκέτο τα βράδια στο Πεδίον του Άρεως

Κλειστό θα παραμένει από την Τετάρτη τις νυχτερινές ώρες το Πεδίον του Άρεως με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.


Ειδικότερα μετά την περίφραξη του πάρκου, ενός από τους λίγους εναπομείναντες χώρους πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας, αποφασίστηκε ότι θα απαγορεύεται η είσοδος σε αυτό μετά τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.


“Το Πεδίον του Άρεως είναι ένας πνεύμονας πρασίνου, χώρος αναψυχής και άθλησης και πρέπει να παραμένει καθαρός και ασφαλής, ανοιχτός στους πολίτες αλλά όχι ξέφραγο αμπέλι”, δήλωσε σχετικά Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αναφέροντας ότι για τις εργασίες περίφραξης και συντήρησης που έγιναν στο χώρο έχει ήδη δαπανηθεί 1.500.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας και ότι έχουν δεσμευτεί ακόμα 2.200.000 ευρώ για αυτές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Newsroom Enet

1 σχόλιο:

  1. Ως χώρος πρασίνου πνεύμονας πρασίνου Δεν υφίσταται πλέον !!!
    Γνωμοδοτήσεις καθηγητών πανεπιστημίων.



    Υφίσταται...για πόσο ακόμη !!! Ως χώρος μαρμαροστρώσεων και ενταφιασμού 6.000 κυβ.μέτρων Μπετόν αρμέ και συνεπώς δένδρων που καταρέουν διαρκώς και γεμάτα κουφάλες.



    Εχουν δαπανηθεί 1.500.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας και ότι έχουν δεσμευτεί ακόμα 2.200.000 ευρώ για αυτές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.


    Ο εργολάβος απο την πρώην ΟΥΔΕΠΟΤΕ περαιωθεισα αναπλαση των 15.000.000 $$$ ειναι εκπτωτος και εκρεμούν 6 δικάσιμες στο ΣτΕ.

    και ο φορολογούμενος πολίτης

    ΕΜΕΙΣ

    ΕΣΕΙΣ

    Συνεχίζουμε και πληρώνουμε απο τις περικοπές συντάξεων - μισθών - βάρβαρη φορολόγηση


    http://kyameftopedioareos.blogspot.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...