Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άρης: Η Αθήνα πρέπει να φύγει από τη μιζέρια και το τσιμέντο (video)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλς, γιόρτασε τα Κούλουμα μαζί με κατοίκους της πόλης στο πάρκο ΚΑΠΑΨ.


Στη συνέχεια ο κ. Σπηλιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Γιορτάζουμε σήμερα μαζί με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σε ένα ξεχωριστό χώρο που πρέπει επιτέλους να γίνει χώρος πράσινου και πολιτισμού, τα Κούλουμα που έχουν βαθιές Αθηναϊκές ρίζες.

Ένα είναι βέβαιο ότι ο Δήμος πρέπει να γίνει συμμετοχικός, την πρωτοβουλία να έχουν οι πολίτες για τους πολίτες. Έτσι λοιπόν σήμερα σ’ αυτό τον ξεχωριστό χώρο, οι πολίτες με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά, με δωρεάν φαγητό, με μουσική γιορτάζουν την πρωτοβουλία να γίνει εδώ ένας ελεύθερος χώρος πράσινου και πολιτισμού που θα παραδοθεί στους κατοίκους της περιοχής.

Επιτέλους η Αθήνα πρέπει να φύγει από το γκρίζο, από τη μιζέρια, από το τσιμέντο. Πρέπει να ξαναζήσει, πρέπει να γίνει πράσινη. Πρέπει η Αθήνα να γίνει συμμετοχική. Από τους πολίτες, για τους πολίτες».

1 σχόλιο:

  1. είδες αρουλη μιζερια η Αθήνα; αντε ποτε θα ερθεις να διωξεις την μιζερια, εσενα περιμενουμε να μας σωσεις. Η αλήθεια είναι πως όποιος αποφασισε να κατεβει ο Αρης στην Αθήνα πρεπε να ειχε πολυ χιουμορ η να εχει σαδιστικες προθεσεις με τους Αθηναιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...