Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ά. Σπηλιωτόπουλος: "Να ξαναγίνει καθαρή η Αθήνα"


‘’Η μάχη για μια  Αθήνα καθαρή, φωτεινή ασφαλή με ισχυρή αστυνόμευση σε κάθε γειτονιά ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου με την ανάληψη της Δημαρχίας από την ομάδα μου ,’’  τόνισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη  Χιώτη και του Νότη Παπαδόπουλoυ στο ΒΗΜΑ FM.



‘’Θέλω να κάνω την πόλη να ξαναζήσει , να ξαναγίνει καθαρή, η  Αθήνα να γίνει μια γειτονιά, Μια πόλη πιο διαδραστική ‘’  είπε ο κύριος Σπηλιωτόπουλος  .’’Δε μπορώ να πουλάω παραμύθια τόνισε .Ζω στη πόλη γιατί είναι επιλογή μου , πιστεύω σε μιά Αθήνα που μπορεί να ζήσει να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας ,ανάπτυξης και τουρισμού’’.


Ο κ. Σπηλιωτόπουλος  χαρακτήρισε πλήρως απόντα το νυν Δήμαρχο Γ. Καμίνη, καθώς  δεν έχει εικόνα της Αθήνας και των προβλημάτων της .’’ Επαίρεται για το νοικοκύρεμα της πόλης αλλά πώς χρησιμοποιούσε ο κ. Καμίνης  τους δημοτικούς αστυνομικούς ;  Tους είχε παροπλίσει κάνοντας τους γραφειοκράτες’’ τόνισε ο κ.Σπηλιωτόπουλος.

‘’Εχω εικόνα, μιλώ ο ίδιος με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες ,ξέρω ένα-  ένα τα προβλήματα, δεν πάσχω από αγοραφοβία. Το  παραεμπόριο προσβάλλει την Αθήνα , συνδέεται με τη φοροδιαφυγή και χτυπάει τους πολίτες  και την αγορά’’ επισήμανε .  Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι δε θα ανεχθεί κανενός είδους παραβατικότητα  που αφόρα στην παράνομη μετανάστευση .’’Δεν μπορεί οι δημότες της Αθήνας και οι κάτοικοι της πόλης να έχουν λιγότερα δικαιώματα  από ότι έχουν οι παράνομοι μετανάστες’’ .

Για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Περίθαλψης και να υπάρξει φύλαξη σε κάθε πάρκο της πόλης. ’’Να μην επαναληφθεί το αίσχος της περιόδου των Ολυμπιακών Αγώνων .Τα ζώα τα περιθάλπτεις, δεν τα σκοτώνεις  γιατί περισσεύουν’’, είπε χαρακτηριστικά .

Τέλος τόνισε πως ό,τι έχει πει το εννοεί. ‘΄Αν δεν πετύχω ως Δήμαρχος , με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ,ώστε να μπορεί ο πολίτης να με ελέγξει , τότε θα αποχωρήσω από την κεντρική πολιτική σκηνή , θα κρεμάσω τα παπούτσια ‘’ είπε χαρακτηριστικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...