Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σακελλαρίδης: «Ως δήμαρχος θα συνεργαστώ με το πανεπιστήμιο της Αθήνας»

Συνάντηση με τον πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης.


Στη δήλωσή του ο κ. Σακελλαρίδης, ανέφερε ότι: «Βρεθήκαμε σήμερα στο πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου συναντήθηκα με τον πρύτανη του πανεπιστημίου κ. Πελεγρίνη, ο οποίος με ενημέρωσε τόσο για τα προβλήματα, όσο και για τις δυνατότητες αυτού του ιστορικού ιδρύματος της πόλης των Αθηνών.

»Από τη δική μας την πλευρά, εκφράσαμε τη στήριξή μας στον αγώνα των μελών ΔΕΠ αλλά και του διοικητικού προσωπικού, τόσο για τη διαδικασία μετάδοσης της γνώσης στους φοιτητές όσο και για το ερευνητικό έργο.

»Αυτή η τεράστια δεξαμενή γνώσης, που συνιστά το πανεπιστήμιο της Αθήνας, δεν πρέπει να παραμείνει αναξιοποίητη, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη για την κοινωνία κατάσταση.

»Εμείς δεσμευτήκαμε ότι, ως δημοτική αρχή, θα συνεργαστούμε με το πανεπιστήμιο της Αθήνας γιατί, μέσα από αυτή τη συνεργασία μπορεί να μεγιστοποιηθεί το κοινωνικό όφελος για όλους τους πολίτες της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...