Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο Καμίνης χαρακτήρισε εγκληματική την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας

Κατηγορηματικός ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχετικά με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Χαρακτήρισε ως εγκληματική αυτή την πρωτοβουλία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι και υποψήφιοι δήμαρχοι της νυν κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας την ψήφισε.


Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι πλέον το προσωπικό που αντικατέστησε τη δημοτική αστυνομία ασχολείται μόνο με την ελεγχόμενη στάθμευση, γεγονός που αποτελεί οπισθοδρόμηση σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσέφερε η δημοτική αστυνομία στους πολίτες.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση και αναφερόμενος στους συνυποψήφιούς του, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλάμανη, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα.

«Είναι ηθικό καθήκον να δείξεις ότι το εννοείς, ότι παίρνεις και ένα ρίσκο, διεκδικώντας τον Δήμο» εξήγησε.

Σε ερώτηση για το αν θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι προεκλογικά για να συζητήσει με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, είπε ότι δεν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα εξεταστεί όταν έρθει η ώρα.

«Σε κάθε περίπτωση τι μπορείς να πεις με ανθρώπους που βρίζουν, που απευθύνονται στα πιο ταπεινά ένστικτα» αναρωτήθηκε.

Τέλος, ο κ. Καμίνης είπε ότι είχε πολύ καλή συνεργασία με τον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, τον οποίο παρότρυνε να είναι και πάλι υποψήφιος.

Για τον Γιώργο Κουμουτσάκο που κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ, είπε ότι δεν έχει εικόνα για τον ίδιο, αλλά τον χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...