Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σπηλιωτόπουλος: «Θα κάνουμε δύο ποδηλατοδρόμια στην Αθήνα»

Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με την νυν δημοτική αρχή ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, λέγοντας ότι ο Γιώργος Καμίνης «με τερτίπια» νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Αθήνας. Εκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της πόλης, σημειώνοντας: «Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα».


Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ κάλεσε τον Νικήτα Κακλαμάνη να αθροίσουν δυνάμεις. «Αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί» τόνισε.


Αναφερόμενος στα περί νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, είπε για τον Γιώργο Καμίνη: «Το μόνο που έχει να λεει είναι ότι μείωσε τις δαπάνες, έχει δυο χρόνια να πληρώσεις προμηθευτές και έχει μειώσει προσωπικό. Έτσι φτιάχνεις τα οικονομικά, αλλά με λογιστικά τερτίπια για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο.»

Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα.»

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία «δυο ποδηλατοδρομίων» στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο Γιώργος Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...