Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Συνδιάσκεψη Α’ Αθήνας της Δημοκρατικής Αριστεράς

" Η Συνδιάσκεψη Α’ Αθήνας της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενασχόληση με τα προβλήματα της Αθήνας και στήριξη της δημοτικής δουλειάς, αλλά και στην προσπάθεια για οργανωτική επέκταση του κόμματος και προβολή των θέσεών του στις γειτονιές της Αθήνας, κατέληξαν οι σύνεδροι της Δημοκρατικής Αριστεράς του Δήμου της Αθήνας στις εργασίες της Συνδιάσκεψής τους που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο".

Αυτό αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της οργάνωσης και επισημαίνεται ότι:

"Κατά την πρώτη μέρα, την Παρασκευή, διοργανώθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα την πόλη της Αθήνας ως κοινωνία των κινδύνων και τη δημοκρατική διαχείρισή τους, στην οποία εισηγητές ήταν ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης και ο πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου. Πλούσιος διάλογος και προβληματισμός αναπτύχθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας, αλλά και το Σάββατο που συνεχίστηκαν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης στα γραφεία του κόμματος.

Εξελέγη 14μελές τομεακό γραφείο αποτελούμενο από τους: Αντρέα Βασιληά, Θέμη Δημητρακόπουλο, Κατερίνα Επιτροπάκη, Χάρη Θεοφανόπουλο, Κώστα Θεοφύλακτο, Δώρα Καλλιπολίτη, Κώστα Καρατέγο, Κώστα Κεχαγιά, Κατερίνα Κλαδούχου, Δημήτρη Κουφογιώργο, Στάθη Λευκαδίτη, Γιώργο Παππά, Ντίνο Ταβλαδωράκη και Έλσα Τσεκούρα. Το γραφείο εξέλεξε γραμματέα τη Δώρα Καλλιπολίτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...