Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Θα επαναληφθεί η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων που έκαψαν την κάλπη

Ξανά θα πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι που ψηφίζουν στο 18ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων στην οδό Ιουστινιανού 30 στα Εξάρχεια, όπου την περασμένη Κυριακή εισέβαλε ομάδα κουκουλοφόρων και έβαλε φωτιά στην κάλπη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μαζί με τα ψηφοδέλτια.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, η ψηφοφορία θα πρέπει να επαναληφθεί κάτι το οποίο θα γίνει την προσεχή Κυριακή 24/6. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00 και θα λήξει στις 19.00 και θα διενεργηθεί ενώπιον του δικαστικού αντιπροσώπου και των μελών της εφορευτικής επιτροπής σύμφωνα με τα άρθρα 68 και, αντίστοιχα 58, του π.δ. 26/2012.
Η εκλογή θα γίνει μεταξύ των ίδιων συνδυασμών που είχαν ανακηρυχθεί για την εκλογική περιφέρεια Α' Αθηνών με την 74/2012 απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Μεταξύ άλλων καλούνται οι συνδυασμοί που έχουν ανακηρυχθεί και συμμετέχουν στην εκλογή να φροντίσουν για την άμεση παράδοση προς την Περιφέρεια Αττικής του προβλεπόμενου αριθμού ψηφοδελτίων, προκειμένου να εφοδιαστεί το εν λόγω εκλογικό τμήμα.
Επίσης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καλείται να ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για τη φρούρηση του εκλογικού τμήματος και την εξασφάλιση της τήρησης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας κατά την ψηφοφορία.

 eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...