Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Καμίνης: "Δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός"

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στη "Διπλή Ανάπλαση".
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στον "NovaΣπορ FM":

Για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης: «Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ ακριβό να παίζει στο ΟΑΚΑ. Στον βαθμό που μπορεί να γίνει νόμιμα να παίξει στη Λεωφόρο, κάτι που φαίνεται πως μπορεί να γίνει, ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί. Εξετάζουμε γενικότερα το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Ο Δήμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό για να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή».

Για το κατά πόσο στηρίζει τις προσπάθειες για το γήπεδο ο Δήμος: "Καλλιεργείται μία φημολογία πως ο Δήμος δεν θέλει να γίνει το γήπεδο και η Διπλή Ανάπλαση. Είναι υποβολιμαίες φήμες. Ο Δήμος θέλει να γίνουν και τα δύο. Δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι σαφές".

Για το ενδεχόμενο υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:"Από τη στιγμή που θα γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου για να ανασάνει όλη η περιοχή. Ας γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ας γκρεμιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και μετά μακάρι να έχουμε τα λεφτά και τη δυνατότητα να υπογειοποιήσουμε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...