Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

“Βόμβα” ΝΔ με Αμυρά υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων είναι βαθιά εμβληματικός καθώς παρά τα καιρούς προβλήματα που αντιμετωπίζει, και τις στρεβλώσεις από τις οποίες καλείται να επιβιώσει, η Αθήνα παραμένει πανίσχυρο “brand name” για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επερχόμενων αυτοδιοκητικών εκλογών της άνοιξης του 2014 εντοπίζεται στο ποιος θα κερδίσει τη μάχη της Αθήνας.

Μέχρι σήμερα, η Νέα Δημοκρατία φερόταν να κλείνει προς την υποψηφιότητα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, με τον Νικήτα Κακλαμάνη να εμφανίζεται αποφασισμένος να είναι με τη σειρά του υποψήφιος, ανεξαρτήτως του τι θα επιλέξουν να πράξουν το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού.

Σύμφωνα ωστόσο με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, που υπογράφει ο Σπύρος Γκουτζάνης, η Νέα Δημοκρατία κινείται προς μια ανατρεπτική επιλογή, με το να στηρίξει τον Γιώργο Αμυρά. Ο τελευταίος, ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του 2010, στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει ποσοστό 7,4%, και ενδεχόμενη επιλογή του θα στοχεύει στο να “ανοίξει” την προοπτική διείσδυσης της Νέας Δημοκρατίας και σε άλλους χώρους, ενώ θα στείλει ένα μήνυμα αυτοδιοικητικής επιλογής σε μια εκ των πραγμάτων πολιτική αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Αμυράς παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” στην τηλεόραση της ΕΡΤ, με τη Ρένα Τσιτσιμπίκου, προβάλλοντας τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, ενώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ανέπτυξε μια εναλλακτική ατζέντα για την Αθήνα, δίνοντας έμφαση στο ποδήλατο ως μέσο μετακινήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...