Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Πιπιλή: Γιατί δεν θέλω με τίποτα τον Νίκο Δένδια υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων εξήγησε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Γράφει η ίδια τους λόγους στο facebook:

Το πρωί ήμουν καλεσμένη για μία ώρα στο ΒήμαFm 99,5 στους Β.Χιώτη και Ν.Παπαδόπουλο. Στηνερώτηση τους για την άποψη μου για την πιθανή υποψηφιότητα του Ν.Δένδια για τον Δήμο Αθηναίων είπα τα εξής:

«Δεν θέλω να είναι υποψήφιος ο Ν. Δένδιας. Τον προτιμώ να είναι Υπουργός Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και αν μπορούμε να θεσμοθετήσουμε, όπως έγινε και στην Γενική Γραμματεία Πληροφορικής, 5ετή θητεία. Nα "διατάξει" ο Πρωθυπουργός τον Δένδια ότι για 5 χρόνια θα παραμείνει ΥΔΤ&ΠΤΠ γιατί ο Δήμαρχος στην ουσία δεν έχει αξίωμα που έχει τα θέματα τάξης. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι Δήμαρχος και ο Δένδιας να είναι Υπουργός Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη. Κατά την άποψη μου θα τον "κάψουμε" με την έννοια ότι ο ΥΔΤ&ΠΤΠ ,είναι σε όλη την επικράτεια ο- αποδεδειγμένα- αποτελεσματικός Υπουργός της Κυβέρνησης και διαχρονικά άρα γιατί να τον κάψουμε; Να βρει η Ν.Δ μια προσωπικότητα για υπ. Δήμαρχο ο οποίος να εχει Υπουργό τον Δένδια για να μπορεί νά ασχοληθεί μέ αλλα θέματα τής καθημερινότητας, σκουπίδια, κοινωνική πολιτική, ποιότητα ζωής»

Ολη η συνεντευξή μου, στό link του "ΒήμαFm 99,5". Έχει πλάκα ο τρόπος πού τά λέω και οι σκληρές αλήθειες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...