Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Kυριακή 9 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ.ο  Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, η Α΄ Δημοτική Κοινότητα και ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Αθηναίων) διοργανώνουν μια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
 
Στην εκδήλωση αυτή η περιβαλλοντική ομάδα του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ενώ ο Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ θα στήσει παιχνίδι και εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναθήναια ιδρύθηκε το 1998. Σε αυτόν συμμετέχουν κάτοικοι και εργαζόμενοι των περιοχών Ψυρρή, Κεραμεικού και Μεταξουργείου. Στόχος του είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη της περιοχής και η ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους. Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητές του είναι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι παρεμβάσεις για την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών, η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του συλλόγου, Βάσω Νικολακοπούλου στο τηλ. 6974300211 ή ηλεκτρονικά στο panathinaia_syllogos@yahoo.gr, facebook: Παναθήναια πολιτιστικός σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...